• Forside
  • Nyheder
  • En flyvende start – Den hjemvendte frisør gør klar til næste skridt
06 marts, 2023 Nyheder

En flyvende start – Den hjemvendte frisør gør klar til næste skridt

Fuldt booket
I Hesselholt Hair & Makeup Studio har der været travlt de sidste par uger. Kamilla Hesselholt har nemlig siden sin opstart d. 14. februar været fuldt booket og der er ikke mange huller i kalenderen de næste uger frem.

”Det er helt overvældende hvor godt jeg er blevet taget imod. På åbningsdagen, som var på Valentins Dag, fik jeg så mange blomster og besøg, det var meget rørende. Jeg er dybt taknemlig”, siger Kamilla.

Kollegial sparring
Opstarten af Hesselholt Hair & Makeup Studio er gået over al forventning, og det giver blod på tanden.

”Der er selvfølgelig meget på spil, når man starter sin egen virksomhed. Men den store opbakning jeg allerede har mødt, betyder at jeg kan begynde at planlægge de næste skridt for Hesselholt Hair & Makeup Studio”.

Hun fortsætter;

”Det bliver dejligt når Rikke starter! Jeg glæder mig så meget til at have faglig sparring med én, der er lige så passioneret som jeg selv. Rikke er vanvittigt dygtig og jeg tror vi kan lære meget af hinanden”.

Den vestjyske ”Skawbo”
Rikke Høj er oprindeligt fra Vestjylland og blev udlært frisør i 2011. Siden har hun arbejdet i nogle af landets bedste saloner, blandt andet hos Brink’s i Holstebro, Buch i København, Per Intercoiffure i Aarhus samt Salon Fashion i Skagen. Rikke har i sin karriere både modtaget og afholdt undervisning for andre frisører, og hun anser sig selv for at være en sand nørd:

”Frisørfaget er min store passion. Jeg elsker at nørde farvermuligheder og skarpheden i klipninger finder jeg særligt tilfredsstillende. Jeg glæder mig så meget til at starte hos Kamilla i Hesselholt Hair & Makeup Studio og byde velkendte og nye ansigter velkommen”.

Rikke tager imod kunder fra d. 7. marts, og det er allerede muligt at booke tid hos hende nu på www.hesselholt.dk

Reception
Fredag d. 17. marts afholdes reception hos både Hesselholt Hair & Makeup Studio og Beauty By Munk, som ligger under samme tag på Skagavej 103. Der vil være musik og drikkevarer og alle er velkomne. Der er goodie bags til de første 50 gæster.

Følg dem på
Instagram: Hesselholtstudio
Facebook: Hesselholtstudio

 

 

 

 

Ønskes der flere oplysninger kan Kamilla kontaktes direkte:

Kamilla Hesselholt Nielsen: +45 28898036

 

Skrevet af: Mathilde Louise Kongerslev (+45 50932858)