• Forside
  • Nyheder
  • Eftersøgning af 24-årig tysk kvinde fortsætter lidt endnu
19 januar, 2023 Nyheder

Eftersøgning af 24-årig tysk kvinde fortsætter lidt endnu

Nordjyllands Politi leder torsdag fortsat efter den 24-årige tyske kvinde, som politiet efterlyste onsdag aften. Borgere, der mener at have set kvinden.

Siden onsdag den 18. januar 2023 ved middagstid har Nordjyllands Politi ledt intenst efter en 24-årig kvinde fra Tyskland.

Kvindens taske blev onsdag fundet efterladt på Grenen nord for Skagen. Den fundne taske indeholdt genstande, der tilhører den 24-årige kvinde – og politiets undersøgelser af omstændighederne har ledt til frygt for, at kvinden er i nedtrykt sindstilstand.

Hendes pårørende, som politiet er i dialog med, er meget bekymrede for hende. 

Man har søgt efter kvinden i området ved Grenen både med patruljer, politihunde og Forsvarets helikopter til ud på natten.

”Vi genoptog her til morgen ved 9-tiden eftersøgningen ved Grenen, hvor vi afsøger landområdet med politihunde. Her til formiddag bliver området ligeledes afsøgt med helikopter.”

politikommissær Michael Elkjær, Frederikshavn Politistation

Han fortæller, at politiets efterlysning har givet nogle henvendelser, som politiet er taknemmelige for, men desværre endnu ikke har ført til konkrete fremskridt i eftersøgningen.

Kvinden er sidst set tirsdag hvor hun først spiste på Jakobs Café & Bar og siden handlede i Jysk i Skagen.

Den eftersøgte kvinde beskrives som værende cirka 165 cm høj, almindelig af bygning, med brune øjne og mørkebrunt hår. Hun benytter desuden nogle gange briller. Kvinden ses på billedet her.

Billede af den efterlyste 24-årige kvinde fra Tyskland.

Eftersøgning stopper i eftermiddag

Ved mørkets frembrud her ud på eftermiddagen torsdag indstilles eftersøgningen.

Til den tid har politiet gjort hvad der er menneskeligt muligt for at finde den savnede kvinde.

Nordjyllands Politi beder om, at folk i området fortsat er opmærksomme og straks kontakter politiet på tlf. 114, hvis man har oplysninger til sagen.