• Forside
  • Kultur
  • Det nye sangtalent Lasse Skriver kommer til Skagen
12 juni, 2022 Kultur

Det nye sangtalent Lasse Skriver kommer til Skagen

Siden starten af 2022, hvor Lasse Skriver tonede frem på skærmen i X-factor, er hans popularitet vokset med rekordfart. Derfor tager det unge talent hul på sin første Danmarksturné i december, så endnu flere fans kan opleve det populære stjerneskud til livekoncert. Turnéen fortsætter ind i 2023, hvor han helt unikt også giver koncert i Skagen.

På Kappelborg – Danmarks nordligste scene, giver Lasse Skriver koncert d. 17. marts, som det eneste sted i Nordjylland, udover Aalborg. Han skrev allerede kontrakt med Sony efter den første bootcamp i X-factor, og hans første single, et cover af George Ezras ’Budapest’, udkom i februar og fik med lynets hast over 1,5 millioner streams, en lun og vedvarende plads i Spotify top-20, og hans følgerskare på både Instagram og TikTok eksploderede.

Lasse har siden fulgt op med singlen ’Like it’, som hurtigt røg i top-5 på Spotify, og han har netop udgivet sin nye single ’Looking For Love’. Lasse Skriver optrådte også på årets Spot Festival.

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik, og samtidig inspirerende for mange mennesker, der befinder sig det samme sted i livet som Lasse selv – en overgangsfase, hvor man ikke blot finder sig selv, men også den vej man vil tage livet med på. At gå den ene dag fra at være en helt normal 18-årig mand, i gang med at tage sin tømreruddannelse, til at sidde i et professionelt indspilningsstudie i Stockholm og lave musik.

Ambitionen, om at kunne leve af musikken, er et klart mål for Lasse. At kunne følge sine drømme og leve af sin passion. Det er noget, mange unge kan relatere til og forhåbentligt lade sig inspirere af, når de hører hans musik. Lasse er i hvert fald klar til at tage det næste store skridt fremad i sin musikkarriere, der netop kun lige er begyndt.

Lasse stjal alles hjerter på skærmen, og inden længe stjæler han dem live i hele landet, når han tager på sin første turné.

Flere informationer her: https://www.kappelborgskagen.dk/vis/artikel/lasse-skriver/