• Forside
  • Erhverv
  • Destination Nord inviterer til stormøde for turismeinteresserede
19 marts, 2024 Erhverv

Destination Nord inviterer til stormøde for turismeinteresserede

Nu er Destination NORD klar til at afsløre programmet for forårets stormøde: Spring Summit 24.

Med masser af information, inspiration og netværk præsenterer Destination NORD nu programmet for Spring Summit 24. Forårets store faglige event er for alle med interesse i nordjysk turisme og finder sted den 10. april.

Destination NORD er igen klar til at skyde sæsonen i gang på Spring Summit, der samler en lang række spændende profiler fra turismen. Programmet er tæt besat med interessante personligheder og temaer, der præsenteres i sædvanligt højt tempo.

Blandt de medvirkende er både kendte ansigter og lokale turismefolk, der disker op med viden og indsigter på hvert deres område. Fx medvirker et turismepanel bestående af Peter Møller Madsen fra Nibe Festival, Anne Provst fra Museum MOSS i Brønderslev og Emil Hauge fra Brøndums Hotel i Skagen.

Programmet byder også på flere aktuelle temaer inden for nogle af de væsentligste områder i turismen, herunder udvikling, markedsføring og PR, erhvervsturisme, bæredygtighed – og så er der ny inspiration at hente hos konkollegerne.

Store inspiratorer medvirker

Der bliver bl.a. mulighed for at høre mere om de helt store linjer i dansk turisme fra direktør i VisitDenmark, Katja Moesgaard, som medvirker i et interview om retning, udvikling og fremtid. Aalborgs og Læsøs borgmestre, Lasse Frimand Jensen og Tobias Birch Johansen, medvirker i en snak om samarbejde.

Derudover medvirker Ulrik Bang fra Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn og Grethe Skalkam fra Lodsens Datter i Hals, som begge arbejder socialøkonomisk og bæredygtigt med alternative oplevelser i helt unikke rammer. Begge steder er drevet af ildsjæle, og der bliver masser af inspiration at hente.

Endelig præsenterer det tre år gamle destinationsselskab for Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev og Læsø kommuner en ny strategi for de næste tre år og en masse planer for 2024 og årene frem.

Spring Summit ’24 afholdes 10. april på Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg kl. 8.30-10.30.

Du finder det fulde program samt tilmelder dig lige her