• Forside
  • Nyheder
  • Den nye sæson af Korpset optages i disse dage ved Skagen
17 april, 2023 Nyheder

Den nye sæson af Korpset optages i disse dage ved Skagen

I disse dage optages den nye sæson af TV2´s reality serie Korpset ved Skagen.

I korpset skal en flok aspiranter – de seneste par sæsoner har det været de kendte af slagsen, gå gennem ild og vand og lidt til på et 8-10 dage langt kursus.

I spidsen står ifølge Ekstra Bladet de garvede jægersoldater Thomas Rathsack og Erik B. Jørgensen.

De to jægersoldater er således tilbage i programmet efter at de sidste år valgte at takke nej til at være instruktører for programmets 5. sæson. Begrundelsen lød dengang at produktionsselskabet bag ikke ville i samme retning som de to jægersoldater.

Parterne må imidlertid være blevet enige om at indgå et samarbejde om den kommende sæson 6, for i weekenden blev de, sammen med 14 aspiranter samt et kamerahold set ved Grenen.

Alt tyder derfor også på at den kommende 6. sæson af Korpset foregår i nærheden af Skagen, hvor imod de seneste sæsoner har foregået på Bornholm.

TV2 har endnu ikke melde noget officielt ud og vi ved derfor heller ikke noget om, hvornår den nye sæson af det populære tv-program for premiere.

Hvor jægersoldaterne og aspiranterne holder til, samt hvad deltagerne bliver udsat for af barske prøvelser her på toppen af Danmark, udover hvad der må formodes at være en frisk march ved Grenen, må vi derfor væbne os med tålmodighed for at finde ud af.