• Forside
  • Nyheder
  • Den franske champagne bistro Apéro er klar med arrangementer for os alle hen over sommeren
06 juli, 2024 Nyheder

Den franske champagne bistro Apéro er klar med arrangementer for os alle hen over sommeren

Apéro summer af sommer, franske delikatesser og lækker champagne og nu kan I også sikre jer bord til en eller flere af sommerens fine arrangementer hos dem. Så nu er tiden til at få sat krydser i kalenderen og få sikret jer bord til et eller flere af arrangementerne – OG for de af jer der endnu ikke har været hos Apéro, kan det varmt anbefales, hvis man er til god mad, hyggelig uformel stemning i en atmosfære der henfører en til Paris.

Tirsdag i uge 28 kan I komme til en helt særlig sommer gourmet aften med en fransk 5-retters menu med mulighed for tilpasset vinmenu. Hvor vi både får lov til at opleve det klassiske franske køkken og nyfortolkninger.
Søndag i uge 28 er det fransk nationaldag – Bastilledag og her kan I komme til frokost fra 13.00-15.00 hvor Apéro byder på pil selv-rejer ad libitum og champagne til særlig Bastillepriser

I uge 29 kan I hele ugen nyde en perlerække af skønne rosé champagner og hvis I vil sikre jer en plads enten ude eller inde, så kan det anbefales at man bestiller bord.
Tirsdag kl.13.00 kan I komme med til Skagen Champagne frokost, hvor winemaker Yvonne Seier Christensen, der er kvinden bag den skønne Skagen Champagne, er værtinde og vil fortælle om Champagnerne og livet som winemaker. Frokosten er hummer på 5 måder og hertil selvfølgelig den skønne Rosé Skagen Champagne, som sælges til specialpris under frokosten.
Fredag i uge 29 kan I igen komme til Rejer og Champagne frokost fra 13.00-15.00

Tirsdag i uge 30 byder Michel Michaud og Apéro igen indenfor til Østers & Champagne kl.16.00-18.00. Michel Michaud til at fortælle om hans kærlighed til østers og ikke mindst champagnen. Vores Sommelier Anna, vil fortælle om de 2 forskellige champagner vi skal smage til de 3 forskellige østers Michel Michaud har tilberedt til os.

Tirsdag i uge 31 dækkes der op til 4-retters fransk bistromiddag kl.18.30, hvor man helt sikkert vil føle sig hensat til en hyggelig fransk bistro i en fransk landsby med en klassisk menu med lokale franske råvarer.

Tirsdag i uge 32 er endnu hemmeligholdt, men Katerina og Anna fortæller at man roligt kan glæde sig og at det er med at holde øje online og på hjemmesiden, for at finde ud af mere.

Der er selvfølgelig skøn klassisk fransk bistromad hver fredag og lørdag, hvor man får en klassisk fransk hovedret og en lækker fransk dessert for bare 295kr pr person. Booking er nødvendig.

hjemmesiden ligger der datoer og menuer. Her finder I også beskrivelser af alle arrangementerne med maden, tidspunkter, pris og booking.

Du kan booke bord lige her