• Forside
  • Det sker
  • Danmarks største kvindelige yoga-guru kommer til Skagen for første gang: Kom med på retreat
18 september, 2023 Det sker

Danmarks største kvindelige yoga-guru kommer til Skagen for første gang: Kom med på retreat

Hvis du skal helt ned i gear, så har du nu for første gang muligheden for at komme med på yoga-retreat på Hjorths Badehotel i Skagen. 

Ro i kroppen, tæt på naturen og havet, balsam for sjælen, uforglemmelig vandretur til Råbjerg Mile, meditationer og næringsrige gourmetmåltider. Det er hovedingredienserne, når Cathrine Yoga, holder yoga-retreat på Hjorths Badehotel i Skagen.  

Det er Cathrine Koefoed, der står bag Cathrine Yoga, der er Danmarks største yogaunivers med 100.000 læsere hver måned, som følger hendes yogaunivers. Sammen med hendes mand og Katrine Suhr rejser hun verden og Danmark rundt med yoga-retreats, og nu er turen altså kommet til Skagen – for første gang nogensinde.  

Hun afholder to retreats i samarbejde med Hjorths Badehotel – det ene i september og det andet i oktober. Det første i september blev udsolgt med det samme, og der er derfor oprettet et retreat mere, som foregår 13.-15. oktober 2023. Her er det Katrine Suhr, der er i spidsen.  

“Det er herligt, at vi allerede har fået så meget opbakning fra Skagen. Der er mange, der har behov for at få ro på tankerne, tænke på en sund krop og sind, koble af og give selvkærlighed og forkælelse. Vi oplever, at mange mennesker har brug for at trække stikket, og derfor glæder vi os til at komme til Skagen og give vores deltagere den oplevelse,” siger Cathrine Koefoed. 

Alle kan deltage i retreatet, uanset hvor dygtig man er til yoga.  

Man tilmelder sig på cathrineyoga.dk