11 maj, 2023 Nyheder

Cykelture for efterlønnere og pensionister

Humøret er i top. Det er igen blevet onsdag. Cyklerne er trukket frem og en flok friske seniorer gør sig klar ved Skagen Aktivitetscenter til en fælles cykeltur.

Turene går af små veje og stier ud i de skønne områder omkring Skagen. På cyklen får man både frisk luft, motion og fælles oplevelser.

Turene er tilrettelagt af Per Pedersen i samarbejde med Skagen Aktivitetscenter. Per kender området i og omkring Skagen rigtig godt og har altid selv holdt meget at motionere i naturen.

For Per er det sociale på cykelturene prioritet højt og at turene giver fælles oplevelser. Derfor bliver der også fortalt små historier og anekdoter om de lokaliteter, de kommer forbi – her kan alle deltagere bidrage med deres historier.

Vil du med ud i det blå?

Cykelturene er for efterlønnere og pensionister – og der er plads til flere deltagere.

Turene starter hver onsdag kl 10 og varer ca. to timer. Ruten er på ca. 10-12 km med indlagte småpauser. Foretrækker du at køre på el-cykel, er du velkommen til det.

Der er ingen tilmelding og ingen binding. Man møder blot op de uger, hvor man kan være med ved Skagens Aktivitetscenter, Skagavej 132 A. Det er gratis at være med.

Du skal selvfølgelig have din cykel med, tøj efter vejret og en flaske vand.

Nye initiativer er på vej

Cykelturene er et af flere nye initiativer fra Skagen Aktivitetscenter og dermed et tilbud til alle efterlønnere, førtids- og folkepensionister.

Hvis du vil høre mere om, hvad der i øvrigt sker for i Skagen Aktivitetscenter eller hvad der er på vej, så er du velkommen til at kigge forbi, ringe til aktivitetscentret på tlf. 30 91 58 27 og følg med på Facebooksiden Skagen Aktivitetscenter.