21 februar, 2023 Det sker

Cirkus Mascot kommer til byen!

Cirkus Mascot kommer til Skagen søndag d. 9. april med årets cirkusforestilling “GLAD I LÅGET” som spilles indenfor i Skagen Sportscenter.

Det er cirkus i børnehøjde for hele familien – levende underholdning med dygtige artister, dejlige dyr og den sjoveste klovn!

Om forestillingen:

Hos Cirkus Mascot tror vi på, at det igen er blevet tid til at have mange bolde i luften. Vi glæder os til at jonglere med magiske minutter og mennesker, der slanger sig i projektørlyset. Vi bærer hinanden på hænder og fødder, og vi bobler af glæde ved udsigten til at være sammen med et publikum, der har blik for livsglæden.

Cirkus er gåsehud og griseri, en talentfuld pony med blik for alle nuancer, imponerende akrobatik. Og tak. Tusind tak – faktisk, fordi I er med til at være traditionen tro. Klovnen, ham kender I. Han går aldrig i for små sko, til gengæld er han altid den, der veksler smil til grin med en grimasse, og Gulio kan noget, næsten ingen andre kan; han kan trylle. Blandt andet.

Cirkus Mascot er et familiedrevet cirkus; rejsende i øjeblikke for store og små. Det, man er fælles om. Programmet er som sædvanligt fyldt med dyr og mennesker, der gør sig helt ekstraordinært umage.


INFO:

Alle pladser omkring manegen er efter “Først til mølle”-princip og dørene til hallen åbner 1 time før forestillingen.

Forestillingen har en varighed på ca. 1 time og 45 min. inkl. en pause.

⏸️ I pausen er der mulighed for at møde Ghita; et på ingen måde stædigt æsel, som ligger ryg til rideture for de mindste.

Børn under 3 år kommer gratis med ind, hvis de sidder på skødet af en voksen.

‍ God plads til barnevogne og handicapvenlige adgangsforhold i hallerne.

Har du spørgsmål?
Så ring til vores kundeservice på: 20 74 50 52 (Telefontid alle dage fra kl. 10-12).

Se mere om årets forestilling og køb billet på: https://cirkus-mascot.dk/