• Forside
  • Det sker
  • Cirkus Arena kommer til Skagen og du kan komme gratis med
24 april, 2022 Det sker

Cirkus Arena kommer til Skagen og du kan komme gratis med

Vores annoncør Sparekassen Danmark har lejet Cirkus Arena for en aften og inviterer derfor alle interesserede med i cirkus.

Du har, kunde eller ej, dermed nu chancen for at invitere hele familien gratis i cirkus.

Forestillingen foregår tirsdag d. 10. Maj kl. 17 på adressen gl. Landevej 45 (lige ved Color Hotel).

Billetterne udleveres udelukkende ved personlig henvendelse i Sparekassen Danmarks afdeling i Skagen, som holder åbent alle hverdage kl. 10-16.

Sparekassen Danmark understreger at de har et stort, men dog begrænset, antal billetter, som derfor naturligvis udbydes efter “først til mølle princippet”.

Kom gratis i Cirkus Arena med Sparekassen Danmark.

EKSTREM-CIRKUS I VERDENSKLASSE

Selv skriver Cirkus Arena følgende om, hvad der kan forventes af årers show:

Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum i 2022 med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen. Med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister – dét er rigtig cirkus!

Jubilæumsprogrammet er sammensat med imponerende numre i verdensklasse!

Sammen med Bubber og Julie vil I bl.a. møde publikums favoritduo Duo Costache, som vender tilbage til manegen med nye vilde luftnumre, når de demonstrerer ekstrem muskelkraft og balancerer i luften på deres perch-stang.

Glæd dig også til at opleve de dygtige trapezartister Flying Wulber, når de optræder med deres hæsblæsende nummer, hvor de flyver højt under teltdugen fra trapez til trapez. Flying Wulber er altid klar til at gribe hinanden og deres elegante samspil i luften er et imponerende syn.

Oplev bl.a. også de sødeste hunde, vild robot-breakdance, en jonglør i verdensklasse, stigernes balancemester og Julie Berthelsens smukke sangstemme i manegen.

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til Skagen tirsdag d. 10. Maj.