• Forside
  • Nyheder
  • Byrådsmedlem Erik Kyed Trolle forlader Socialdemokratiet
16 januar, 2024 Nyheder

Byrådsmedlem Erik Kyed Trolle forlader Socialdemokratiet

Skawboen Erik Kyed Trolle forlader Socialdemokratiet og dermed også den socialdemokratiske Byrådsgruppe.

Baggrunden for skilsmissen mellem Erik og Socialdemokratiet skal findes i det dårlige samarbejde i den Socialdemokratiske Byrådsgruppe.

Han ønsker på nuværende tidspunkt ikke at uddybe begrundelsen for bruddet yderligere.

Bruddet er dog på ingen måde ensbetydende med et farvel til lokalpolitik.

Erik Kyed Trolle agter nemlig at fortsætte som løsgænger i Byrådet, han har nemlig stadig en stor passion for politik – og i særdeleshed lokalt.

Derudover spiller det også ind at han stadig har et bankende hjerte for Skagen. På trods af hans nuværende adresse. Én gang skawbo – altid skawbo.

Erik er pt. Formand for Frederikshavn Forsyning og medlem af Arbejdsmarkedsudvalget samt Plan- og Miljøudvalget. Han har desuden overtaget Kurt Kirkedals plads som bestyrelsesmedlem i Skagen Havn efter at han i efteråret måtte trække sig fra Byrådsarbejdet grundet helbredet.

Om han får lov at beholde alle poster står dog endnu uvist.

På nuværende tidspunkt er der kun 3 ud af 29 byrådsmedlemmer tilbage som repræsenterer Skagen når der skal træffes store som små beslutninger i Byrådet og de underliggende udvalg.

Det er dermed ifølge Erik også med at passe på de pladser vi har tilbage.

Med Erik Kyed Trolles udtræden af den Socialdemokratiske gruppe i Frederikshavn Kommunes Byråd er Socialdemokraternes absolutte flertal nede på 17 ud af 29 byrødder – de sidder således stadig solidt på magten i Byrådet.