• Forside
  • Nyheder
  • Byd velkommen til Skagens nye uafhængige ejendomsmægler
02 februar, 2023 Nyheder

Byd velkommen til Skagens nye uafhængige ejendomsmægler

To lokale kendte ansigter starter nyt eventyr.

I går kunne man læse flere steder på de sociale medier om Max Olesens fratrædelse af sin stilling hos EDC Ole Bo. Efter næsten 10 år har Max valgt at søge nye udfordringer.

“Jeg har haft nogle virkelige gode år hos Ole. Han har været en rigtig god chef og
læremester, som igennem årene har lært fra sig og været god til at videregive ansvaret. Udover de mange lærerige år med fantastiske gode kollegaer, som vil blive savnet, så har EDC Ole Bo været en rigtig god arbejdsplads” fortæller Max Olesen og fortsætter: “jeg har
længe gået med en drøm om at blive selvstændig, og selvom der var muligheder ved EDC, så kom beslutningen naturligt, da EDC Poul Erik Bech kom på banen. Jeg ønsker at starte firmaet uden at være bundet af et kædesamarbejde”.

Ny mæglerforretning med en særlig synergieffekt

Den nye mæglerforretning, vil gå under navnet SkagenBolig.

Max Olesen starter ikke op alene, det nye eventyr startes sammen med en lokal bekendt, Christian Strøm. Christian
kommer med en helt anden baggrund, men dog ikke helt uden erfaringer inden for
ejendomsmæglerfaget.

“Christian kommer præcis med de egenskaber og kvaliteter, som jeg mener et tidssvarende og moderne ejendomsmæglerfirma skal kunne tilbyde i dag. Jeg bringer mit netværk og erfaring som ejendomsmægler i Skagen, mens Christian kommer med erfaring og ekspertise i online og datadrevet markedsføring, samtidig med at han er en dygtig fotograf. Sammen mener jeg vi skaber den perfekte synergieffekt, som betyder vi kan lave de helt optimale og individuelle løsninger for vores kunder” fortæller Max.

Christian har været med til at stifte online datadrevet virksomheder – blandt andet Handballperformance i samarbejde med de danske håndboldhelte Lasse Svan, Rasmus Lauge og Niklas Landin. Dertil har Christian flere års erfaring med fotografering, videoproduktion, grafisk design og markedsføring. Christian har blandt andet leveret video og fotoløsninger for EDC bolig/erhverv og Jesper Nielsen-kæden (red. hedder i dag &living). Max forsætter

“Mit kendskab til Christian er kommet igennem forskellige relationer og aktiviteter her i Skagen. Han leverer altid et super professionelt arbejde, og så er han meget vellidt i Skagen, hvilket er en god start for en ejendomsmægler”.

Christian er bosat i Skagen med sin kæreste Stine Bruun og deres to børn. Den faglige erfaring findes i Christians bachelor i Erhvervsøkonomi fra Aalborg Universitet, han går til foråret igang med sin afslutning af mægleruddannelsen.

Uafhængighed giver fokus og fleksibilitet

SkagenBolig bliver en selvstændig mægler, uafhængig af de store kæder og er ikke ejet af en bank eller realkreditinstituttet.

”Som uafhængig mægler kan vi tilbyde individuelle løsninger tilpasset den enkelte bolig, med en fleksibilitet som kæder har sværere ved at opfylde. Vores kvaliteter og evner ‘in-house’ gør det muligt, at reagere hurtigt og få sat boligen til salg i det tempo som passer vores sælgere bedst – da alt laves i vores egen butik og vi selv har 100% kontrol over det materiale der udarbejdes og leveres” udtaler Christian.

SkagenBolig kan endnu ikke afsløre, hvor butikken slår sine rødder. En ting er dog sikkert – de er klar til at tage boliger til salg og SkagenBolig vil vise deres evner med et 100% digitalt setup indtil åbningen af butikken i starten af april i år.

Max og Christian opfordrer alle interesserede til at følge med på deres digitale tilstedeværelse på Facebook og Instagram – under navnet SkagenBolig – samt deres hjemmeside www.skagenbolig.dk, for at holde sig opdateret om deres fremskridt.