25 august, 2021 Det sker

Bowlingturnering for alle hos Skawbowling

Hos Skawbowling på Buttervej gør de klar til det, som muligvis bliver den sidste omgang “Firma”bowling.

Turneringen er altid garanti for hyggelige stunder og såvel nye bekendtskaber som gensyn med venner og bekendte – Der konkurreres naturligvis, men det sociale fællesskab er ligeledes i højsædet.

Hvert hold består af 2-4 spillere og turneringen er, til trods for navnet, for alle – Så det er bare om at få samlet et par venner, familiemedlemmer, naboer eller kolleger.

At turneringen er for alle understreges også ved, at turneringen er opdelt i 4 divisioner – Efter de første par spillerunder ses der på hvert enkelt holds gennemsnit – Ud fra disse indeles alle hold så i de 4 divisioner, således at man konkurrerer med folk på samme niveau som holdet selv.

Turneringen spilles over 9 uger fra uge 36 (Med pause i skolernes efterårsferie – Uge 42) + den store finaledag lørdag d. 13. November hvor vinderne af hver division skal kåres.

finaledagen er en helt speciel dag, hvor holdenes familier og venner samt andre interesserede kigger forbi og gør dagen endnu mere speciel. Dagen sluttes af med finaler i hver enkelt division hvorefter der er pokal- og præmieoverrækkelse.

Mulige spilledage

  • Tirsdage kl. 19 (opstart d. 7. September)
  • Onsdage kl. 19 (opstart d. 8. September)
  • Torsdage kl. 19 (opstart d. 9. September)

Prisen pr. Hold er kun 650,- for hele holdet inkl. De 10 spilledage samt Skoleje for hele holdet.

Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde dig ellee at høre mere om turneringen – Så kan Skawbowling kontaktes på telefon nr. 98 44 43 44 – Og du er naturligvis også altid velkommen til at kigge ind i bowlinghallen.