• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Totalrenoveret 60’er villa i roligt kvarter
17 november, 2023 Privat

Bolig i Fokus: Totalrenoveret 60’er villa i roligt kvarter

Velkommen til en ny omgang Bolig i Fokus, hvor vi denne gang ser nærmere på en totalrenoveret 60’er villa som er beliggende i et af byens eftertragtede og rolige villakvarterer.

Boligtype: villa

Boligareal: 150 m2

Kontantpris: 4.195.000,-

Boligens beliggenhed

Boligen er beliggende på Kløvervej hvilket må siges at være i smørhullet tæt på det meste som Skagen har at byde på.

Du er dermed tæt på både natur, skole, indkøb og fritidsaktiviteter og kan nemt og bekvemt gå og cykle til det hele i dagligdagen.

Bolig her er med andre ord et godt udgangspunkt for en aktiv hverdag.

Boligens indretning

I får her en moderniseret villa, som de seneste år har gennemgået en totalrenovering med respekt for dens arkitektur. Boligen blevet forvandlet med omhu, med et nyt køkken, udstyret med moderne faciliteter som cooker og vinkøleskab, er nyt badeværelse, isolering af gulve med gulvvarme i hele huset undtagen i værelserne, taget et blevet skiftet og isoleret samt døre og vinduer udskiftet til tre-lags træ-aluminium vinduer. Udendørs er der udvendige fuger i murværket, skiftet og ny træterrasse mod syd. 
 
Når I træder ind i husets entre, møder I husets hjerte oplyst af det store ovenlysvindue. Fra entreén åbner boligen sig op i to dele – mod venstre har I adgang til husets lyse køkkenalrum samt stuen med direkte udgang til to af husets terrasser, mens I på højre hånd mødes af en lys gang. Fra gangen ledes I videre til husets 3 værelser, 2 badeværelser samt bryggers. I får her to store værelser, samt ét stort masterbedroom med stort walk-in. Til boligen hører også en carport samt et nybygget lysthus. Omkring huset er der mulighed for at nyde sol og læ fra morgen til aften. 
 
Denne gennemgående lys og indbydende atmosfære, sammen med en ensartet stil, skaber en unik arkitektonisk boligoplevelse. Kom og oplev denne moderniserede villa, der forener charme, komfort og funktionalitet på en enestående måde.

Boligen i billeder

Du kan se endnu flere billeder samt blive klogere på boligen lige her