• Forside
  • Nyheder
  • Bolig i fokus: Moderniseret bolig med garage og anneks til ny skarp pris
31 august, 2023 Nyheder

Bolig i fokus: Moderniseret bolig med garage og anneks til ny skarp pris

Nyd en kombination af en moderniseret bolig og praktisk beliggenhed med denne bolig på Carl Johansens Vej 37, som tilmed nu udbydes til en ny og ekstra skarp pris.

Pris: 1.595.000 kr. NY SKARP PRIS: 1.400.000 kr.

Boligtype: Villa

Boligareal: 106 m2

Boligens beliggenhed

Boligen er beliggende på en stor grund på 779 kvm i et roligt villakvarter.

Boligen er placeret tæt ved byens to skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, Skagenhallen og med kun få minutters gå- eller cykeltur fra byens centrum.

Denne bolig er det perfekte valg for familier eller par, der ønsker at bo i et roligt og tilbagetrukket område, men stadig tæt på byens mange seværdigheder.

Boligens indretning

Ejendommen har en flot moderniseret et-plans bolig med et elegant udtryk i vandskuret skagensgul med sortmalet eternittag.

Derudover har ejendommen også en nyopført isoleret garage med varmepumpe samt anneks med to rum og varmepumpe. Annekset mangler den sidste finish og kan tilpasses til at opfylde dine personlige eller familiens behov. 

Med en rummelig bolig på 106 kvm, en garage på 15 kvm og et udhus på 18 kvm er der rigeligt plads til hele familien.

Indvendigt byder boligen på 3 veludnyttede værelser, et moderne badeværelse, et funktionelt køkken og en rummelig stue med masser af naturligt lys, der giver en følelse af ro og hjemlig hygge.

Boligen er opvarmet med fjernvarme og varmepumper i anneks og garage. 

Herunder kan du se nærmere på boligen:

Du kan se mange flere billeder samt læse mere om boligen lige her eller tage direkte Kontakt til SkagenBolig for at høre mere om denne indflytningsklare bolig.