18 oktober, 2023 Nyheder

Begynder- og ungdomstræning i Skagen Padelcenter

Skagen Padelcenter dedikerer årets sidste par måneder til nye spillere. Hver mandag fra 23. oktober til jul er der således begyndertræning og ungdomstræning.

Næste hold for helt nye spillere begynder på mandag 23. oktober fra kl. 17.00-18.30. Det er både for kvinder og mænd. Der er plads til otte spillere på et hold. Instruktør Søren Diget sørger for, at spillerne bliver introduceret til de grundlæggende slag i padel.

Et opstartsforløb strækker sig over tre mandage. Herefter starter et nyt hold.

“Vi har derudover valg at tilbyde ungdomstræning for første gang. Det er for aldersgruppen 12-16 år, og igen er både piger og drenge velkomne. Her er der ikke tale om et forløb. Man dukker bare op om mandagen fra kl. 16.00-17.00, og prisen er kun 40 kroner pr. gang.”

Allan Kolbro Nielsen, medindehaver af Skagen Padelcenter.

Der er vigtigt, at man tilmelder sig på forhånd. Det sker på MATCHi.

Der bliver også drop-in-træning om mandagen fra kl. 18.30-19.30. Det er for spillere, der er i gang med at spille padel, men som ønsker at udvikle deres spil og bevægelsesmønster på banen.

“Vores første drop-in-træning er på mandag. Her er halvdelen af pladserne optaget, så det tyder på, at er der interesse for at dygtiggøre sig.”

Allan Kolbro Nielsen.

En anden nyhed i Skagen Padelcenter er 1 til 1-træning med de to indehavere, Allan Kolbro Nielsen og Henrik Geisler. Tirsdage fra kl. 16.00-18.00 er det muligt at bestille en times træning med Henrik Geisler, og onsdage fra kl. 13.00-16.00 står Allan Kolbro Nielsen til disposition.

“Vi har allerede mange private lektioner, men nu forsøger vi også at tilbyde det på faste ugedage for at gøre alle opmærksomme på denne mulighed. Vi kan se, at en times personlig træning virkelig gør en forskel for spillerne.”

Henrik Geisler

Ud over disse træningstilbud har Skagen Padelcenter flere turneringer, som man kan tilmelde sig de kommende par måneder. Der er blandt andet Americano Mix, Americano herrer og Americano damer. Året slutter med en ranglisteturnering mellem jul og nytår, hvor spillere fra mange forskellige byer sætter kurs mod Skagen.