14 marts, 2024 Nyheder

Apéro åbner sæsonen med udvidet menukort og nye tiltag

Byens franske Champagne- og Kaffebar er ved at gøre de allersidste forberedelser inden sæsonen skydes i gang fredag d. 22. marts.

Apéro har til huse i Den Gamle Stationsbygning, som fremstår som en af byens ikoniske og smukke Plesner bygninger.

Når Apéro om kun én uge slår dørene op til den nye sæson, så er det ikke alene med en udvidelse af menukortet, men også med flere nye tiltag.

På menukortet finder man nu ikke alene Skagens største udvalg af franske champagner af ypperste kvalitet. Når Apéro åbner igen er det således med både kvalitetskaffe og lidt til både den søde og den salte tand.

Kaffen de serverer er fra en danskejet kaffefarm i Tanzania med fokus på den gode kvalitet og med hjerte for medarbejderne og lokalbefolkningen. Ejerne investerer blandt andet i arbejdet med at få en uddannelse som kaffefarmer op at stå, så de lokale kan komme i mesterlære og lære at dyrke kaffe, så de i fremtiden selv vil kunne starte deres egen kaffefarm.

I lokalerne i Den Gamle Stationsbygning er en professionel barista kaffemaskine flyttet ind og indehaverne Mikkel og Katerina samt resten af teamet har for længst formået at mestre maskinen og står klar til at lave friskbrygget Baristakaffe til alle og enhver.

Mælken som kommes i diverse kaffe variationer er naturligvis fransk. Mælken kommer fra et lille mejeri som ligger i den by som ejerne af Apéro og Bellevue Vintage bor i, når de er i Frankrig. Mælken leveres á 6 paller ad gangen og er langtidsholdbar. Det vil sige at den kan holde sig intet mindre end 3 måneder på køl. På trods af at den er registreret og har fedtprocent som en letmælk, så er den så fyldig, sød og smagfuld som en sødmælk.

Til kaffen hører der ligesom i Frankrig, naturligvis en friskbagt croissant – derfor bager de hos Apéro de dejligste croissanter flere gange i løbet af dagen, så der i videst muligt omfang altid kan få en friskbagt croissant.

Derudover har de i år også udvidet med flere forskellige søde franske fristelser. Du kan naturligvis få de klassiske franske macarons, men også meget andet godt fra det franske konditori-univers. Udvalget vil dog kunne variere fra dag til dag.

I det salte køkken venter der endnu flere nye tilføjelser på menukortet i år. Her har huskokken kreeret 3 forskellige bræt med franske oste, fransk charcuteri samt en kombination af de to.

Derudover kommer der også et fransk landbrød med den lækreste franske landskinke, 16 måneders lagret fransk comté ost samt dijonnaise.

Med det nye menukort kan du således både få stillet sulten og stille din søde tand tilfreds – alt sammen kombineret med et fantastisk udvalg af champagne og kaffe.

Fælles for hele menukortet hos Apéro er, at kvaliteten er helt i top samt at alle retter såvel som drikke kan bestilles som take away – og én ting er sikkert – et besøg hos Apéro i Den Gamle Stationsbygning er som at træde ind i et lille stykke Frankrig, midt i Skagen.

Østers & Champagne med Michel Michaud

Skærtorsdag, d. 28. marts fra kl. 15.00 – 17.00 inviterer Apéro sammen med Mesterkokken Michel Michaud indenfor til en forrygende eftermiddag med Østers, Champagne, godt selskab og gode historier.

Michel Michaud er født og opvokset i Frankrig, men har i en lang årrække været bosat i Skagen hvor han har bidraget til at højne det gastronomiske niveau hos flere af byens restauranter.

Denne eftermiddag vil Michaud servere 3 forskelligt tilberedte østers og fortælle og forklare om hver enkelt variant.

Til Østers hører naturligvis god champagne og denne eftermiddag vil Apéro´s dygtige sommelier fortælle indgående om de to forskellige champagner som der skal smages på denne eftermiddag.

Der er lagt op til en genial start på påsken med dette arrangement og prisen er kun 495,- pr. person.

Book din plads til arrangementet lige her

Senere på foråret vil Mikkel, Katerina og resten af teamet bag Apéro løfte sløret for flere spændende arrangementer.