15 juni, 2022 Kultur

Anerkendt norsk kammerkor på Kappelborg

Kappelborg har haft en god tradition og stor succes med norske kor til deres foyerkoncerter. Denne gang vil det anerkendte norske kammerkor Viken Vokal, under ledelse af Njål Sparbo, give en uhøjtidelig foyerkoncert her. Der er fri entré, så kom i god tid, for at få en god plads.

Viken Vokal kommer med et verdsligt og uhøjtideligt program med sange af Halfdan Kjerulf, Eyvind Alnæs, Eivind Groven, Klaus Egge, Johan Kvandal, Sverre Bergh, Åke Malmfors, Wilhelm Stenhammar, Wilhelm Peterson-Berger Kaj-Erik Gustafsson, David Wikander og Philip Krömer.

Det er lørdag d. 18. juni 2022 kl. 13:00, og baren er åben under koncerten.

Viken Vokal består af 16-20 medlemmer, der udover at øve på sangaftener, mødes separat for at øve i deres egne kvartetter og oktetter. Desuden har de heldagsseminarer, hvor de fordyber sig i sangteknik, frasering og fortolkning af musikken. Koret er dirigeret af norske Njål Sparbo, der har over 30 års erfaring som professionel sang- og scenekunstner. Han har et omfattende repertoire inden for opera, kirkemusik og samtidsmusik og er i dag lektor ved Universitetet i Bergen.

Kig forbi Kappelborg til en hyggelig og uhøjtidelig foyerkoncert.

Flere informationer her: https://www.kappelborgskagen.dk/vis/artikel/viken-vokal/