• Forside
  • Nyheder
  • Anders Blichfeldt og Det nye band folder bagkataloget ud i Skagen
30 april, 2022 Nyheder

Anders Blichfeldt og Det nye band folder bagkataloget ud i Skagen

Når Anders Blichfeldt denne gang besøger Skagen den 12. maj kl. 20 på Kappelborg, er det med Hele Vejen-touren og Det nye band. Her folder de bagkataloget ud på nye måder, hvor sætlisten bliver spillet med et nyt udtryk, og sangene alligevel fremstår tidløse.

I Anders Blichfeldts bagage ligger mere end 25 albums, 250 sange, 2000 koncerter og over 1 million solgte plader. Til koncerten på Kappelborg tager Anders os med på en musikalsk rejse med sange fra hele hans store bagkatalog.

Publikum kan glæde sig til en aften med sange fra tiden med Big Fat Snake, fortolkninger som Anders har fremført som TV-vært på Rock Show, samt hans versioner af kendte sange fra Toppen af Poppen. Der vil også blive spillet helt nye sange anno 2022, for ja, Anders udgiver stadig ny musik.

Anders er glad og stolt over de sange, som har dannet fundamentet for hans karriere, og med ’Hele Vejen’ har han valgt de sange der betyder allermest for ham. Sangene fremføres bundmassivt af ’Det nye band’.

Det nye band består af Mads Andersen på trommer, Martin Jønsson på klaver, Morten Maltesen på bas og Ulrik Bust på saxofon.

Kendte numre får nyt udtryk

“Det er min ambition, at sangene på sætlisten bliver spillet med et nyt udtryk, hvor de fremstår tidløse. Jeg søger en ny klang og tone, der gør, at lytteren tænker: ”Hvad er det for et nummer?”… efterfulgt af et ”nåh ja””.

Anders Blichfeldt

Lydmæssigt er forbilledet en opdateret udgave af Anders’ yndlingsalbum ’Brothers In Arms’ med Dire Straights. Store flotte klangflader, ballader og rock’n roll. Drømmende, æterisk, hæderligt og solidt – det bliver igen en fed aften i godt seslskab!

Flere informationer

herhtthttps://kappelborg.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/99244