• Forside
  • Nyheder
  • Alle kan spille golf for sjov hos Golfklubben Hvide Klit
12 marts, 2024 Nyheder

Alle kan spille golf for sjov hos Golfklubben Hvide Klit

En dag på golfbanen med familie, venner eller kollegaer.

Mange firmaer har i løbet af året ofte et arrangement for ansatte og forretningsforbindelser. Derudover kan familier eller grupper af venner, der ønsker at lave noget aktivt sammen, prøve noget nyt og udfordrende.

I Golfklubben Hvide Klit tilbyder de nu en dag i golfklubben, hvor man får muligheden for at prøve kræfter med golf til et hyggeligt og sjovt arrangement, hvor alle kan være med uanset niveau – det gælder også for dem, der aldrig har nærmet sig en golfkølle før.

Hos Golfklubben Hvide Klit vil de gøre deres absolut bedste for at skabe rammerne for en fantastisk dag, der lever op til jeres ønsker – og overstiger jeres forventninger. I vil komme til at nyde dagen i hinandens selskab og få glæden af at spille golf i naturskønne omgivelser.

I programmet er indlagt en times undervisning med klubbens træner, hvor man bliver introduceret til de grundlæggende færdigheder i golf spillet.

Efter undervisning vil man spille en runde eller to på klubbens udfordrende og sjove par 3 bane, hvilket vil give alle en god fornemmelse af, hvad golfsporten kan byde på.

Hvem ved – måske vækkes en ny interesse?

Golf er en fantastisk sport, som udøves i hyggelige og lækre omgivelser. Uanset om du tager afsted med familien, nogle venner eller arbejdskollegaer for at afprøve sportsgrenen, vil I uden tvivl få nogle gode grin over at konkurrere og udfordre hinanden på golfbanen.

Golfklubben Hvide Klits GOLF FOR SJOV-arrangement indeholder leje af udstyr og bolde, så I skal blot sørge for at møde op i den rette påklædning.

I er meget velkomne til at slutte dagen af med en dejlig frokost, en kold øl eller en kop kaffe i vores café. Eventuel spisning aftales med caféen.

Lyder det som noget for jer?

Pris pr. person kr. 225,- + eventuel forplejning.

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt Golfklubben Hvide Klit på tlf. 98 48 90 21 eller send en mail på info@hvideklit.dk.