19 juli, 2021 Kultur

Aftensang ved Vippefyret

For 3. og sidste gang denne sommer indbyder operasanger Jens-Chr. Wandt til Aftensang ved Vippefyret – onsdag den 21. juli kl. 21.00.

Der er gratis adgang og sangblade uddeles på pladsen. Alle er velkommen, uanset om man kan synge eller ej. Sangene sættes i et leje så alle kan synge med.

Det nye tiltag som så dagens lys i slutningen af juni, er blevet en stor succes – sidste gang kom over 800 sangglade mennesker til Vippefyret på Skagen Sønderstrand.

Sangene er populære danske sange – sommersange, aftensange og sange med tilknytning til Nordjylland og Skagen. Sangene præsenteres med en lille anekdote eller historie, en tanke eller andet relevant som Jens-Chr. Wandt fortæller. Det er også ham der synger for. 

Aftensang ved Vippefyret er en smuk og stemningsfuld måde at afslutte dagen på – med fællessang og med populære sange på programmet. 

Blandt de sange der skal synge onsdag er: Hvor smiler fager, I Danmark er jeg født, En yndig og frydefuld sommertid, Du som har tændt millioner af sterner, og Der står et slot i Vesterled. Aftensangen afsluttes altid med Skagens-sangen”Erindring”.

AFTENSANG VED VIPPEFYRET

Onsdag den 21. juli kl. 21.00

Gratis adgang

Sangblad uddeles på pladsen.