16 juni, 2023 Nyheder

Årets første student på Frederikshavn Gymnasium

Efter veloverstået eksamen i religion blev Anna Bonde Gadensgaard i dag første student på Frederikshavn Gymnasium.

Anna trak emnet Hinduisme og er tilfreds med resultatet og glad for, at eksamenerne nu er overstået.

Med bl.a. idræt på B- og biologi på A-niveau har Anna været glad for de mere praktiske aspekter af fagene, som har været gode ift. de teoretiske dele af undervisningen. Generelt synes Anna, at hun har haft tre gode år på Frederikshavn Gymnasium.

”Jeg har været rigtig glad for mine år på gymnasiet. Jeg har været sammen med dejlige veninder og har haft nogle gode oplevelser – ikke mindst i form af studieturene til Malaga og København.”

Anna Bonde Gadensgaard, Student

Dagen i dag skal gå med frokost med familien, mens studentergildet i hjemmet lidt sydvest for Understed må vente til sidst på måneden. Det er Anna dog ok med. Hun glæder sig og tænker, at der nok også bliver plads til en lille fest i aften med de af veninderne, der får studenterhue på i dag.

Med hensyn til fremtiden skal Anna lige i tænkeboks. Nu skal hun have et sabbatår, som bl.a. skal bruges på at tjene nogle penge i MENY i Sæby, og måske også byder på en rejse. Anna kan så også bruge tiden på at overveje, hvad hendes uddannelse skal bruges til, for det har hun ikke lagt sig fast på endnu. På et tidspunkt kunne Anna dog godt tænke sig at arbejde med børn.

Anna går på STX, og først mandag og tirsdag i næste uge får vi de første studenter på HF og Maritim Student. Frederikshavn Gymnasium dimitterer i år godt 200 elever på uddannelserne STX, HF og Maritim Student.