18 august, 2023 Det sker

Aalbæk inviterer til SUP Festival lørdag

I morgen, lørdag d. 19. august er der mulighed for at teste interessen for den relativt nye sport på vandet, her er der nemlig SUP Festival på havnen i Aalbæk.  

Arrangementet byder på en lang række aktiviteter, blandt andet kan man  prøve Water Balls, som er en stor bobble der flyder på vandet, denne  aktivitet kan få smilet og latteren frem hos både store og små, der vil være udlån, hjælp og vejledning fra instruktører,  i hvordan man står på SUP board inden man kaster sig i bølgerne.

Derudover kan man prøve at sejle i små joller,  og prøve Sit On Top Kajak.

Endelig vil Skagen redningsstation være at finde på Aalbæk havn, med mulighed for at komme ombord på et af deres skibe.

Alle aktiviteter er GRATIS  og hele dagen er der mulighed for at købe fiskefrikadeller og andet lækkert – både vådt og tørt.

Arrangementet finder sted i morgen, lørdag  d. 19 august i tidsrummet fra kl.  11.00 til 15.00.

SUP Festival langs Kattegatkysten er en del af udviklingsarbejdet der finder sted langs Kattegatkysten, hvor flere lystbåde havne er gået i sammen i et netværk, for at udvikle havnene og oplevelserne på havnen.

Det er 3. år at der afvikles SUP festival, men det  er første gang at SUP klubben i Aalbæk er med.

Ronni Vejgaard fra foreningerne i Aalbæk ser netværket, og SUP Festivalen som et nyt forfriskende og positivt tiltag,  hvor foreninger der er knyttet til lystbådehavnene videndeler, inspirerer og motiverer hinanden til udvikling af havnene.

Der afvikles også SUP festival i Asaa i morgen, d. 19. august, ellers har byerne Strandby, Sæby, Hou og Hals med stor succes afviklet SUP  Festival fra starten af  juni – med fokus på at forlænge sæsonen og brug af havnene for både lokale og turister.  

Udviklingen af SUP  Festival er understøttes af Destination Nord som er den officielle turistorganisation for Frederikshavn, Aalborg, Brønderslev og Læsø kommune.  Læs evt. mere om Aalbæk Sup Festival lige her.