04 januar, 2024 Nyheder

Åbent hus på Frederikshavn Gymnasium

Elever i 8., 9. og 10. klasse samt deres forældre inviteres tirsdag den 9. januar kl. 19.00 til åbent hus på Frederikshavn Gymnasium.

Denne aften vil der være mulighed for at snakke med elever, lærere og vejledere, ligesom det er muligt at overvære undervisning, høre oplæg om uddannelserne, de sociale aktiviteter, støtte til elever med særlige udfordringer og meget andet. Vokalensemblet VOX Øst vil stå for underholdningen.

”Denne aften vil det selvfølgelig handle om undervisning og fag, men vi siger ofte, at vores elever ikke bare bliver til noget, men også til nogen, mens de går hos os, så det handler også om så meget andet. Vores elever kan være med i musical, elevråd, deltage i sportsturneringer, gå i lektiecafé, øve i skoleband, styrketræne og meget andet.”

Rektor Thomas Svane

Mange af gymnasiets nuværende elever vil have aftenundervisning, mens andre elever har meldt sig som tutorer, der vil være klar til at guide rundt på skolen, informere og svare på spørgsmål. Inden da bydes der velkommen i gymnasiets festsal, hvor Thomas Svane og studievejleder Line Frøkjær vil introducere uddannelsernes mange muligheder.

”Vi har efterhånden rigtig mange spændende tilbud til vores elever. Vi er den ungdomsuddannelse i byen med den største bredde i vores studieretninger og faglige tilbud, og vi har desuden et væld af gode aktiviteter ved siden af undervisningen. Er du til sport har vi Sportsakademiet. Ønsker du en spændende og meget afvekslende uddannelse, har vi Maritim Student, og er du til sang, musik og musikproduktion, kan du glæde dig til det helt nye Musikakademi. Alt det og meget mere kan vi næsten ikke vente med at fortælle interesserede unge om.”

Thomas Svane

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig åbent hus. Interesserede møder bare op. Efter aftenens rundvisning vil der ud over elever, lærere og vejledere også være mulighed for en snak med Brian Høj fra Sportsakademiet og Jeppe Borup fra Musikskolen.