• Forside
  • Nyheder
  • To måneder med kæmpe opbakning: Spisehuset Skagen stormer frem
03 juni, 2025 Nyheder

To måneder med kæmpe opbakning: Spisehuset Skagen stormer frem

Der er både stor glæde og taknemmelighed at spore hos Casper Kjær og Michael Frølich, der står bag Spisehuset Skagen, som den 1. april slog dørene op i de lokaler, der tidligere husede Jørgens Spisehus.

Her to måneder senere er det tydeligt, at såvel skawboere som byens gæster har taget det nye spisested til sig.

“Vi er både stolte, beærede og dybt taknemmelige for den modtagelse, vi har fået. Det har været overvældende fra første dag.”

– Lyder det samstemmende fra de to ejere, som sammen med deres team har haft rygende travlt siden åbningen.

Allerede i åbningsugen blev det tydeligt, at Spisehuset Skagen var kommet rigtig godt fra start. Her blev der solgt mere end 1.700 schnitzler på bare 6 dage – en bedrift, der vakte opsigt lokalt og vidner om, hvor sultne både lokale og besøgende har været efter god, klassisk mad til fornuftige priser.

Siden da er det især også deres hjemmelavede burger, der har trukket overskrifter.

Efter en opgradering af både smag og sammensætning, er den nu endnu mere smagfuld – og det kan mærkes i efterspørgslen.

Burgeren består af: Himmerland okse, ost, bacon, bagt tomat, syltede løg og agurker samt hjemmerørt chilimayo i blød bolle. Inkl. sprøde fritter.

“Vi har mærket en massiv opbakning fra dag ét, og vi kan kun sige tak. Kunderne er kommet igen og igen, og vi ser mange velkendte såvel som nye ansigter dagligt – det er det største skulderklap, man kan få.”

– siger Michael Frølich.

Casper Kjær supplerer:

“Vi elsker de klassiske retter og laver al maden fra bunden med gode råvarer. At se gæsterne værdsætte netop dét, gør det hele værd.”

Et spisested med hjerte og sjæl

Spisehuset Skagen har på kort tid fundet sin plads i byens kulinariske landskab. Med fokus på velkendte klassikere, godt kokkehåndværk, råvarer af høj kvalitet og nærværende betjening er stedet blevet et populært valg for både lokale og turister.

Og det er ikke kun maden, der trækker. Det er hele stemningen, som de to ildsjæle sammen med deres passionerede og hårdtarbejdende team har formået at skabe.

Med det stærke fundament, den lokale opbakning og en tydelig kærlighed til både maden og gæsterne, står Spisehuset Skagen allerede som et fast holdepunkt i byens spiseliv. Og ifølge Casper Kjær og Michael Frølich er det kun begyndelsen:

“Vi har store ambitioner, men vores vigtigste mål er at blive ved med at levere gode oplevelser – både på tallerkenen og i mødet med gæsterne. Vi glæder os til at udvikle os sammen med dem, der allerede har gjort os til en del af deres hverdag eller en del af deres ferie i Skagen.”

Du kan gå på opdagelse i Spisehuset Skagens menukort samt finde kontaktinfo lige her