• Forside
  • Nyheder
  • Pant for en Sag: Ung skawbo Hjælper Sårbare Børn i Kenya
25 October, 2024 Nyheder

Pant for en Sag: Ung skawbo Hjælper Sårbare Børn i Kenya

Emma fra Skagen har sammen med veninden Feline fra Ringsted har med deres forening Dreams Denmark engageret sig i at hjælpe børnene på Dreams Children’s Home i Kenya. Deres indsats fokuserer primært på at sikre mad og skolegang til de 102 børn og unge, der bor på hjemmet.

Det koster i omegnen af 10.000 kr. om måneden at dække de 102 børns madbehov. Børnehjemmet er afhængige af donationer fra private og velgørende organisationer, hvilket betyder, at hvert bidrag har stor betydning.

Emma og Feline har begge besøgt børnehjemmet flere gange og det var da også her de som frivillige mødte hinanden for første gang og i løbet af kort tid startede foreningen Dream Denmark sammen.

De har gennem årene opbygget et tæt forhold til både børnene og de lokale medarbejdere. De har medbragt donationer, arrangeret større indkøb og samlet penge ind, når de ikke selv har været til stede. For Emma og Feline er det en hjertesag at sikre, at børnene får de nødvendige måltider og en mulighed for at leve et værdigt liv.

Pant for en sag

I forbindelse med Emmas kommende tur til Kenya i starten af det nye år, arrangerer hun en indsamling af pant i Skagen.

Formålet med denne indsamling er at skaffe penge til at forbedre børnenes daglige kost, så de kan få en mere varieret og næringsrig mad end de ellers plejer at få. Børnehjemmets måltider består ofte af enkle retter bestående af bønner, majs, mel, ris, olie og kål – mad, der kan mætte, men som mangler variation.

Ved at donere din pant kan du gøre en forskel for de mange sårbare børn.

Afhentning af pant i Skagen

Det bedste af det hele er, at Emma tilbyder at hente panten hjemme på din adresse i Skagen – det bliver således ikke nemmere at donere til den gode sag

Emma vil køre rundt og afhente pant på følgende søndage:

  • Søndag d. 3/11
  • Søndag d. 17/11
  • Søndag d. 1/12
  • Søndag d. 15/12
  • Søndag d. 29/12

Hvis du ønsker at donere dit pant, kan du kontakte hende via SMS på 61 72 26 66.

Det er en simpel og effektiv måde at støtte en god sag på – og enhver donation hjælper.

Emma vil personligt komme forbi og hente panten hos dig, så det er så nemt som muligt for alle at bidrage.

Hvis du ikke har pant stående, men stadig ønsker at støtte, kan du donere via MobilePay nr: 345505. Alle beløb – store som små – gør en forskel for børnene på Dreams Children’s Home.

Enhver hjælp er med til at give børnene på Dreams Children’s Home en bedre hverdag og en lysere fremtid. Gennem din donation er du med til at gøre en forskel for de mest sårbare i samfundet – og give dem håb om en bedre fremtid.

Sponsorship og fremtidsmuligheder for børnene

Dreams Denmark fokuserer ikke kun på at sikre mad til børnene. Foreningen samler også penge ind til børnenes skolegang.

Uddannelse er en af de mest afgørende faktorer for at bryde fattigdomscyklussen, og for blot 750 kr. om året kan man sponsorere skolegang for en af de yngste børn. For de ældre børn, der går på universitetet, koster det 6.500 kr. om året, men det er en investering i deres fremtid og chancen for at skabe et bedre liv for sig selv og deres familier.

Tak til lokale støtter

Emma og Feline har allerede modtaget generøs støtte fra flere private donorer og organisationer. Blandt dem er Lions Skagen, som har bidraget med en større donation, der resulterede i et indkøb på 5.000 kr. Dette indkøb omfattede essentielle madvarer som bønner, majs, mel, ris og olie – produkter, der er grundlæggende for børnehjemmets daglige måltider.

Dreams Children’s Home er afhængigt af sådanne donationer for at kunne opretholde deres drift, og Emma og Feline er dybt taknemmelige for enhver støtte, de modtager. Med din hjælp kan de sikre, at børnene på Dreams Children’s Home ikke blot overlever, men også trives.

Tak for din støtte, og tak fordi du hjælper børnene på Dreams Children’s Home.