• Forside
  • Privat
  • SkagenBolig Præsenterer: Charmerende villa i roligt boligkvarter i Skagen
20 October, 2024 Privat

SkagenBolig Præsenterer: Charmerende villa i roligt boligkvarter i Skagen

Velkommen til en ny omgang SkagenBolig Præsenterer, hvor vi denne gang ser nærmere på en charmerende villa i et roligt og dog centralt placeret boligkvarter i Skagen.

Boligtype: Villa

Boligareal: 124 m2

Kontantpris: 4.745.000,-

Boligens beliggenhed

Denne bolig fra 1940 er beliggende på det eftertragtede Kong Eriks Vej i Skagen og tilbyder således en ganske unik placering med kort afstand til det meste.

Fra boligens hoveddør har du nemlig mindre end 300 meter til den idylliske Byfogedskoven som indbyder til hyggelige slentreture eller en god løbetur.

Få hundrede meter i den anden retning finder du Skagen Kirke, hvorfra du har nem adgang til gågadens mange butikker.

Havnen er ligeledes lige rundt om hjørnet og det samme er den nærmeste strand.

I dagligdagen får du indkøbsmuligheder som Lidl, SuperBrugsen og Netto indenfor kort afstand, ligesom at du har nem adgang til fritidsaktiviteter hos bl.a. Skagen Kultur- og Fritidscenter, Skagen Sportscenter samt Skagen Stadion.

Byens skoler nås ligeledes uden problemer via Viadukten eller Trindelvej på få minutter, hvad end du er i bil eller på cykel.

Boligens indretning

Huset er smuk vedligeholdt med respekt for den oprindelige stil, og det fremstår i dag både moderne og autentisk. Seneste forbedringer inkluderer nyt tag og undertag, nye gulve og lofter i stueetagen samt et lækkert Invita køkken. Huset er desuden nymalet, og der er lagt ny belægning i den hyggelige gårdhave, som er smukt anlagt og stort set vedligeholdelsesfri. Nye tagrender fuldender renoveringen.

Grunden er på 294 m² og byder på gode parkeringsmuligheder samt en ugeneret, lukket gårdhave, der inviterer til afslapning.

Boligen er indrettet med entré der har adgang til en trappe til første sal samt et badeværelse med både spa og bruseniche.

Husets hjerte er uden tvivl det åbne køkkenalrum, der er forbundet med stuen og spisestuen, hvorfra der er direkte udgang til den lukkede gårdhave.

På første sal finder du en repos, et værelse, en hems og et soveværelse med en praktisk skabsvæg. Derudover rummer ejendommen også en mindre kælder og endnu en hems.

Dette er en sjælden mulighed for at få et hjem i hjertet af Skagen med både moderne komfort og historisk charme.

Boligen i billeder

   

Du kan blive meget klogere på bolig samt se endnu flere billeder lige her