• Forside
  • Nyheder
  • AC Horsens og Vejle Boldklubs Akademier på Træningslejr i Skagen
26 July, 2024 Nyheder

AC Horsens og Vejle Boldklubs Akademier på Træningslejr i Skagen

I dag byder Skagen Kultur- og Fritidscenter velkommen til AC Horsens Akademi, hvor både U17 og U19 spillerne de næste mange dage finpudser de sidste detaljer inden sæsonstart.

I morgen, lørdag kl. 12.00 spiller AC Horsens U19 mod Viborg, og kl. 13.45 tørner de to klubbers U17 sammen.

Torsdag den 1. august kl. 13.00 spiller både AC Horsens akademis U17 og U19  spillere mod Vejle Boldklubs tilsvarende trupper.

Tre Uger med stor aktivitet

De næste tre uger bliver fyldt med unge talenter på henholdsvis fodbold- og svømmetræningslejr og Centerleder Christian Mose Sørensen og hans team får således nok at se til.

Han påpeger da også, at der stilles store krav fra både AC Horsens og Vejle Boldklub til Skagen Kultur- og Fritidscenter samt Skagen Stadion, hvor de naturligvis træner:
“Med forberedelse, vilje til at gå det ekstra skridt, arbejdsomhed og en passioneret tilgang til sit job, bliver det et par fede uger i godt selskab med tilfredse kunder,” udtaler han.

Det er da heller ikke første gang, de to klubbers akademier er på træningslejr i Skagen, hvilket må ses som en kæmpe tillidserklæring og en tommel op til Christian og hele hans team hos Skagen Kultur- og Fritidscenter.

Christian og hans team glæder sig til at byde alle velkommen til en spændende periode fyldt med fodboldglæde og professionelle vandhunde.
Derudover glæder de sig naturligvis til at tage imod de almindelige svømmegæster til offentlig svømning, ligesom mange faste klubber og foreninger inden længe genoptager træningerne i centerets faciliteter.

Du kan læse mere om centerets faciliteter samt finde åbningstider for offentlig svømning lige her