15 May, 2023 Nyheder

Kom til ”halløj på badehotellet” i Ålbæk

Aalbæk Badehotel inviterer til indvielse af deres nye store terrasse og gårdsplads.

Arbejdet har stået på siden november måned og nu er det endelig klar til at blive taget i brug.

Derfor inviterer badehotellet på fredag, den 19. maj mellem kl. 13.00 og kl. 17.00 til “Halløj på Badehotellet” hvor de byder på et glas rosé, mens man kan prøve de nye møbler og nyde de hyggelige omgivelser.

Vi har fået et tip om at man for at få et lille glas, skal man bruge kodeordet WAUW

“Foråret er godt i gang, og vi indvier officielt vores nye, flotte terrasse, som vi er meget begejstrede for. Indgangspartiet er det første man møder som gæst, og vores nye terrasse slår den gode stemning an – og yder vores hyggelige hotel retfærdighed, fortæller indehaver af Aalbæk Badehotel, Ulla Mosich.

Ca. kl. 15.00 skruer vi op for stemningen – vi er nemlig så heldige, at ”Knejterne og Mor” kommer og giver et par numre – så det bliver superhyggeligt.

I forbindelse med indvielsen tilbyder vi ”pil selv-rejer” m. aioli og nybagt brød for kun kr. 129,- eller man kan prøve frokostretterne fra vores sommermenukort.

Vi glæder os til en hyggelig eftermiddag med mange glade gæster.

Skulle det – mod forventning – blive dårligt vejr, rykker vi indenfor og må nyde synet fra vores Sal.

Aalbæk Badehotel ligger i hjertet af Aalbæk med kun 800- 900 m. til stranden. Hotellet kan dateres helt tilbage til omkring år 1838. Vi har i dag 59 værelser, restaurant samt selskabs- og mødelokaler. Vi tilbyder både almindelig overnatning m. morgenmad, ophold for livsnydere, golfophold og miniferier.

Følger du vores sociale medier, kan du holde dig opdateret med billeder, videoer og kommende arrangementer.