20 september, 2021 Kultur

Anders Blichfeldt gæster torsdag Kulturhus Kappelborg

På torsdag, d, 23. september har du mulighed for at opleve en unik Intimkoncert med Anders Blichfeldt på Kulturhus Kappelborg

Det bliver en sjov, smuk, skør, intim og gennemmusikalsk oplevelse når Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter. Han leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange, du kender og elsker.

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders publikum med på sin livsrejse – både den musikalske og den personlige. Du kommer til at høre alle de sange, du kender, fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band og desuden fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Kom med helt tæt på sangeren og personen Anders Blichfeldt, der fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen. Det bliver sjovt, smukt, skørt, intimt og gennemmusikalsk.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

Glæd dig til en enestående oplevelse, når Anders Blichfeldt med sin store stemme og personlighed indtager scenen på Kappelborg.

Koncerten er en del af Kappelborgs 10 års jubilæumsprogram.

Køb dine billetter og læs mere lige her