• Forside
  • Nyheder
  • 600.000 kr. venter på at blive brugt i Skagens butikker
10 marts, 2022 Nyheder

600.000 kr. venter på at blive brugt i Skagens butikker

Har du et Skagen Gavekort liggende derhjemme, skal du huske at få det brugt. Dit gavekort er en god mulighed for at bakke op om det lokale handelsliv og forkæle dig selv eller en, du holder af.

Efter nogle udfordrende år er et mere normalt bybillede endelig vendt tilbage. I detailhandlen er smilene ikke længere gemt bag mundbind og visirer – og i Skagen er smilene ekstra brede. I den seneste tid er der nemlig blevet solgt Skagen Gavekort til en samlet værdi af hele 490.000 kr.

Har du modtaget et af de populære gavekort, kan du støtte den lokale handel ved at veksle det til en eller flere fysisk varer. Den lokale handel har nemlig stadig brug for opbakning.

“Med et gavekort kan vi give en hjælpende hånd til de butikker, vi ikke vil undvære i fremtiden. Og det er der heldigvis mange gavegivere, der gerne vil bakke op om”, fortæller Simon Rølmer, kundechef hos Sparxpres, og fortsætter:

“Overalt i landet har vi oplevet en fantastisk opbakning til vores gavekortløsning i forbindelse med julehandlen, men tendensen er fortsat i det nye år. Vi håber selvfølgelig den også fortsætter fremover. Vi er meget glade for, at folk støtter op om den lokale handel, og vi glæder os til, at flere folk besøger butikkerne og får brugt deres gavekort”.

Glem ikke gaven

Lige nu er den samlede ikke-indløste gavesum på Skagen Gavekort 600.000 kr. Derfor minder René Zeeberg, direktør i Toppen af Danmark, alle gavekortmodtagere om, at de skal huske at indløse deres gavekort i Skagens butikker.

“Jeg kan kun opfordre alle til at finde deres gavekort frem fra gemmerne og komme ned i Skagens butikker for at gøre en god handel – både for dem selv og de lokale erhvervsdrivende. Sammen kan vi fortsætte den positive udvikling for byens fysiske butikker og holde liv i den lokale handel”.

René Zeeberg

Du kan tjekke saldoen på dit Skagen Gavekort på Toppen af Danmarks hjemmeside eller via dette link:  www.toppenafdanmark.dk/skagen/se-oplev/skagen-gavekort.  

Fakta om Skagen Gavekort

  • Det populære Skagen Gavekort er et elektronisk gavekort, der kan anvendes som et traditionelt betalingskort
  • Gavekortet modtages hos en række af byens butikker, restauranter, hoteller og museer som er tilmeldt gavekortordningen.
  • Kortet sælges sammen med en lille kortholder samt et større kort med plads til at skrive en lykønskning.
  • Gavekortet er gyldigt i 3 år. Det udstedes på et valgfrit beløb – dog minimum 100 kr.
  • Køb Skagen Gavekort online, hos Toppen af Danmark på Sct. Laurentii Vej 6B eller hos Blomsterværkstedet Tonny’s Blomster på Skråvej 6E i Skagen.