• Forside
  • Nyheder
  • 550 hjælpere klar til Skagen Festival – mangler at fylde de sidste pladser
28 maj, 2024 Nyheder

550 hjælpere klar til Skagen Festival – mangler at fylde de sidste pladser

Flere end 550 hjælpere fra hele landet har allerede meldt sig til årets Skagen Festival. Nu indledes festivalen jagten på de sidste, der skal være med til at give de tusindvis af glade gæster nogle skønne og fornøjelige dage i på toppen af Danmark.
“Hvis man er til fællesskab og venskab, er glad for musik og hyggeligt samvær og samtidigt kan lide at være med til at gøre en forskel, er Skagen Festival det helt rigtige.” 
– Sådan lyder det fra Betty Henriksen, der er frivilligkoordinator ved Skagen Festival.
Hvert år står ca. 550 fantastiske frivillige klar til at yde en kæmpeindsats før, under og efter festivalen. De fleste er på plads – men der mangler stadig lidt gode kollegaer.
“Det gælder områderne Backstage scenecrew, der hjælper musikere med grej før og efter koncert. Montageholdet der rejser og nedtager telte på Torv og Havn, og hvor man har fri under selve festivalen. Opstilling og klargøring af spillestedet. Barvagter samt både fjernlager samt på spillestederne.”
– fortæller Betty Henriksen.

De frivilliges indsats værdsættes

De frivillige på Skagen Festival bliver behandlet godt. Det er en af de få foreninger, hvor man betaler et årligt kontingent som medlem på 150 kroner, og får hele beløbet retur på en værdikupon, man kan bruge på festivalen.
Herudover mødes alle frivillige onsdag aften før festivalen og byder hinanden velkommen til årets festival til et “kick off arrangement” hvor der vil være forplejning for alle frivillige.
Det samme gælder afslutningsfesten mandag aften med Live musik, mad samt drikkevarer til yderst favorable priser.
Der er desuden gratis medarbejdercamp før-, under og efter festivalen – samlet set i op til ni nætter, hvor man kan tage familien med til en favorabel pris.
Sidst men absolut ikke mindst får man som frivillig på Skagen Festival adgang til ikke-udsolgte koncerter, flotte T-shirts til brug på vagt og selvfølgelig medindflydelse og stemmeret på foreningens generelforsamling.
Som frivillig på Skagen Festival skal man arbejde mindst 20 timer i løbet af festivalen, og man skal være over 18 år, hvis man ønsker at stå i en af barerne. 
Hun opfordrer interesserede til at melde sig allerede i dag på  https://skagenfestival.dk/blivfrivillig/