29 juni, 2021 Nyheder

Indbrudsbølge – Nu efterlyses 3 gerningsmænd

Nordjyllands Politi efterlyser tre endnu uidentificerede mænd, som mistænkes for at stå bag en serie indbrud og pengeskabstyverier hos restauranter i Aalborg midtby og i Skagen-området.

Nordjyllands politi har i Juni måned set en markant stigning i antallet af pengeskabstyverier fra virksomheder i først Aalborg og siden i Skagen og omegn.

Det fremgår af politiets pressemeddelelse at de 3 gerningsmænd der nu efterlyses, menes at stå bag indbrudsbølgen i Skagen hvor der på kun godt en uge blev begået 6 indbrud i Skagen og Bunken.

Ifølge Nordjyllands Politi er gerningsmændene gået benhårdt efter pengeskabe og altså dermed kontanter.

Det lykkedes dem også ved flere af indbruddene i Skagen, her i blandt det seneste indbrud hos Meny på Doggerbanke i Skagen. Her kom tyvene ned gennem taget og lykkedes med at bryde pengeskabet op. Tyvene slap således afsted med et større kontantbeløb.

lederen af politiets berigelsesefterforskning Ulf Munch Sørensen oplyser, at politiets efterforskere arbejder målrettet på at få identificeret og standset tyvene. I den anledning beder politiet nu om offentlighedens hjælp:

”Vores efterforskning har afdækket, at tre p.t. uidentificerede mænd kan knyttes til forholdene. Vi mener, der er tale om omrejsende kriminelle personer, og derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der kan hjælpe os med at identificere mændene eller har information om, hvor mændene kunne opholde sig,” opfordrer Ulf Munch Sørensen og tilføjer:

”Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt.”

Har du oplysninger med relevans for sagen, så kontakt politiet på tlf. 114

Billeder og beskrivelser af de tre efterlyste mænd: