• Forside
  • Nyheder
  • Populær feriehusudlejer mener, at lange, bindende kontrakter er passé
23 januar, 2024 Nyheder

Populær feriehusudlejer mener, at lange, bindende kontrakter er passé

V∙Kysten, det lokale feriehusudlejningsbureau for den nordjyske Vestkyst – herunder også Skagen og Ålbæk, beviser at flid, dedikation og et højt serviceniveau betaler sig.

”Vores strategi har fra starten været at gøre os umage. Derfor ser vi heller ikke noget behov for at binde vores husejere. De skal være hos os af lyst.”

Siger indehaver Vivi Schlie

En tilgang som denne kræver, at man hele tiden leverer og udvikler sig, og dette er en af drivkræfterne bag virksomheden:

”Qua vores størrelse er vi omstillingsparate og kan hurtigt agere, når nye idéer opstår. Vi forsøger altid at levere en bedre oplevelse, end der forventes – både i forhold til husejere og gæster. Det er dét, der gør det sjovt at gå på arbejde”

fortæller Vivi Schlie med et smil.

Hos V∙Kysten arbejder man ud fra devisen; kvalitet over kvantitet, da det er altafgørende for dem, at kunne opretholde det høje service- og rengøringsniveau. Derfor har man i 2023 fokuseret på at styrke organisationen, så den nu er gearet til at optage endnu flere feriehuse.

“Vil du dele dit feriehus med andre, der værdsætter det lige så meget som dig selv, så vælg V∙Kysten” siger indehaver, Vivi Schlie. “Vi har fokus på kvalitet og personlig service, og når husejeren ikke selv bruger huset, sikrer vi dem en god indtjening samtidig med, at vi passer godt på huset.”

V∙Kysten fastholder værdien af personlig feriehusudlejning, hvor de ansatte på kontoret er på fornavn med alle V∙Kystens husejere. Vivi Schlie tilføjer:

“Vi er stolte af, at en intern analyse viser, at vores husejere vil anbefale os til andre feriehusejere.”

Bureauet fortsætter med at styrke båndene til den nordjyske Vestkyst ved at sikre, at omsætningen går tilbage til lokalområdet. Vivi Schlie forklarer:

“Vi brænder for den nordjyske Vestkyst og arbejder hårdt for at sikre omsætningen i lokalområdet.”

Ved at åbne for nye feriehuse positionerer V∙Kysten sig som den ideelle samarbejdspartner for feriehusejere, der søger en udlejningspartner med fokus på tryghed, kundetilfredshed, lokalkendskab og personlig service. Det er en vigtig indsats, da et udlejet feriehus genererer stor afledt omsætning og jobs i lokalområdet.

V∙Kysten samarbejder med førende bookingplatforme i både ind- og udland, hvilket sikrer optimal udlejning på niveau med de nationale feriehusbureauer.

Interesserede feriehusejere opfordres til at kontakte V∙Kysten til en uforpligtende dialog om, hvordan et samarbejde med bureauet kan tilpasses den enkeltes ønsker og behov.

Om V∙Kysten

V∙Kysten er en dedikeret feriehusudlejer i Nordjylland, der byder gæster velkommen til en nærværende og personlig oplevelse i det smukke nordjyske landskab.

Bureauet blev grundlagt i 2018 af Vivi Schlie, og siden har virksomheden vokset sig til at en portefølje af kvalitetshuse, på kyststrækningen fra Løkken til Skagen. Med fokus på lokal forankring og ikke mindst personlig service stræber V∙Kysten efter at skabe mindeværdige ferieoplevelser for alle sine gæster.